Begonnen als klein familiebedrijf en in 70 jaar uitgegroeid tot dé schoonmaakdienstverlener in de Randstad. Met ruim 600 schoonmakers die jaarlijks bij 300 klanten in de zakelijke dienstverlening, retail, het onderwijs en de zorg A-kwaliteit schoonmaak leveren. Bij klanten van naam als Rituals, Coolblue, Universiteit Utrecht en het OLVG.

Sinds 1990 opereert Westerveld onder de paraplu van Vebego. Eveneens een familiebedrijf dat met 45.000 medewerkers in vier landen actief is in facilitaire dienstverlening en products & systems.

Het grootste voordeel van het Vebego-dochterschap voor opdrachtgevers is dat we op ieder denkbaar deelgebied* samen kunnen werken met gespecialiseerde zusters.

Afgezien van de genoemde voordelen werken we verder volledig autonoom. Westerveld is en blijft Westerveld. Al 70 jaar is en blijft onze kracht de vaardigheid en betrokkenheid van úw lokale schoonmaker.

*Denk aan de inzet van duurzame Ecolabel-middelen en -materialen (en duurzaamheidsscans) met de producten en diensten van zusterbedrijf Alpheios. En bijvoorbeeld het uitwisselen van expertise in gevelreiniging, of logistieke reiniging met andere zusterbedrijven.