Hoewel we u verzekeren van ouderwets goede schoonmaak, zijn we uiterst innovatief. We zoeken altijd naar manieren om met behoud van de hoogstmogelijke kwaliteit nóg efficiënter te werken.

We maken schoon volgens de laatste methoden en technieken, zijn uitgerust met de ergonomische verantwoorde materialen van Wetrok, en sinds kort communiceren we – naast de traditionele wegen – ook via de Westerveld SchoonmaakApp.

App
Steeds meer klanten eisen – terecht – meer inzicht in het verloop van de samenwerking. Ze willen monitoren wat we afgesproken hebben en hoe we scoren in een DKS of VSR. Die toenemende vraag naar volledige transparantie, directe communicatie en realtime inzicht in alle lopende contractuele afspraken, zijn voor Westerveld aanleiding voor de ontwikkeling van de Westerveld App.

Met deze gratis SchoonmaakApp hebben opdrachtgevers niet alleen realtime inzicht in de gemaakte afspraken. De App heeft ook een digitale servicedesk waar klanten 24 uur per dag, zeven dagen per week terechtkunnen met hun vragen, opmerkingen of die ene onverhoopte klacht.De App heeft ook voordelen voor Westerveld. Zo geschieden DKS-metingen voortaan digitaal. Niets geen doorslagvellen en handmatige invoer van gegevens meer. Ook een offerte voor meerwerk, kopie van een gespreksverslag of een uitdraai van een identiteitsbewijs zijn in een handomdraai een feit. Zo blijft er meer tijd over voor de klant, en kunnen we tegelijkertijd sneller actie ondernemen op spoedeisende zaken.

Meer weten over hoe Westerveld op innovatieve wijze ook bij u zorgt voor hoger rendement? Neem contact op voor een nadere kennismaking!